Direct contact? Bel: +31 085 023 41 423

HomeErgonomisch werkenSta-zit werkplekken

Zit-Sta werkplekken en sta hulpen

De elecktrisch verstelbare bureautafels zijn ontworpen voor de steeds flexibel wordende werkplekken in het kantoor. Een statische houding 40 uur per week is niet goed voor de gezondheid. Bij de elektrische zit/sta tafels is het jouw keuze of je gaat zitten of staan gedurende je dag. De elecktrische bureautafel is dus ergonomisch verantwoord. Daarbij is het bewezen dat staand vergaderen de creativiteit stimuleert en de vergadering op kantoor korter van duur is. .De tafels zijn van 630 tot 1300 mm verstelbaar Met een handige app voor zowel iOS als Android kan de bureautafel vier verschillende hoogtes onthouden.

Goed zitten bij de zit/sta tafels

Steeds meer mensen doen zittend en/of staand werk. Met name op kantoor en in de industrie zijn veel werknemers een groot deel van de dag aan hun stoel gebonden. Op het eerste gezicht lijkt dit soort werk weinig belastend voor ons lichaam. Dus zien we het ook niet snel als een oorzaak van ziekteverzuim. Toch is dat helaas wel vaak het geval.

Een kleine afwijking van de juiste zithouding kan op den duur leiden tot irritaties, vermoeidheid en een verminderde concentratie. Na verloop van tijd komen de eerste gezondheidsklachten, als pijn in de nek, rug, schouders en bovenbenen. Met als mogelijk gevolg, langdurig ziekteverzuim en alle kosten van dien. Dergelijke klachten treden overigens niet alleen op bij zittend werk. Ze kunnen ook voorkomen als mensen langdurig in dezelfde houding staan of veelvuldig dezelfde beweging maken.

Om gezondheidsklachten te voorkomen en het ziekteverzuim te verlagen is een goede werkstoel of stahulp, afgestemd op de gebruiker en de werkzaamheden,essentieel. Deze zal bovendien het werkplezier en daarmee de productiviteit verhogen. Een goede werkstoel of stahulp is een investering die zich snel uitbetaalt.

Wensen

Mocht u wensen op het ergonomische vlak er niet bij zitten, er zijn zoveel mogelijkheden neem gerust contact met ons op om tot de gewenste oplossing te komen.

contact opnemen