Direct contact? Bel: +31 085 023 41 423

HomeKantoormeubilairAkoestiek

Akoestische vergaderunits.

Belangrijke vergaderingen verdienen een functionele ruimte! Heeft u momenteel geen geschikte ruimte waar u een formele bijeenkomsten of een vergadering in privacy kan houden? Dan is de Akoestische vergaderunit de perfecte oplossing. Deze losstaande en mobiele vergaderruimte is geluidsabsorberend en daardoor kan er een vergadering worden gehouden in stilte zonder dat er gebouwd of verbouwd hoeft te worden. Deze losstaande en mobiele vergaderruimte is verkrijgbaar met airconditioning en een ergonomisch verantwoorde vergadertafel. In deze unit is er de mogelijkheid om een tv scherm in op te hangen.

“Bestaande uit meerdere modules is er altijd een model dat in uw kantoorruimte past!”

Door de modules is deze losstaande en mobiele vergaderruimte geschikt voor vier tot acht personen. De modules zorgen naast de beschikbaarheid van verschillende groottes ook voor mobiliteit wanneer de kantooromgeving verandert. Deze unit is een upgrade voor uw kantoor!

naar assortiment

Scheidingswanden

Een bureauscheidingswand is een belangrijke element die het kantoor in twee zones verdeelt: gemeenschappelijk en individueel. De gebruikte materialen laten toe om passende oplossingen te kiezen die zijn aangepast aan de behoeften van de gebruikers. Scheidingen verminderen de afleiding op onze werkplek.

Middels een bureauscheidingswand wordt er een optimale situatie gecreëerd om zich volledig toe te wijden aan zijn of haar werkzaamheden.

Hangende akoestiche schermen en lampen

Akoestisch kunstwerk is een  concept dat de akoestische oplossing biedt op kantoren met een hoog geluidsniveau. Een kunstwerk die de geluiden in de omgeving dempt en zorgt voor kleur/sfeer in uw kantoor.

 

Op basis van een inschatting of van een akoestiche meting (quick scan) kunnen we vaststellen wat er nodig is voor een comfortabel resultaat.

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. 

 

 

contact opnemen