Direct contact? Bel: +31 085 023 41 423

HomeOver ons

Wij zijn Kantin - De specialist in uw kantoormeubilair 

Kantin is een allround kantoorinrichter met ruime ervaring en de focus op complete kantoor, projectinrichting en interieurbouw. Zo richten wij kantoren in en verzorgen projecten met een aantal leveranciers van topmerken.
Hierbij verliezen wij zowel design als ergonomie niet uit het oog. Van bureaustoel tot werkplek van vergaderruimte tot loungeruimte.

Kantin levert kantoorinrichting naar uw wens als totaalpakket, van vloer tot plafond, maar ook kantoorsupplies en kantoormachines.

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Missie

Bedrijven efficiënt en prettig laten werken door producten, diensten en oplossingen te adviseren, te leveren en te implementeren voor de volledige kantooromgeving. Uitgangspunt is werkprocessen zodanig  optimaliseren dat organisaties onbezorgd, altijd en overal kunnen werken.

Visie

Wij willen met onze collectie bijdragen aan een beter dagelijks bestaan. Door het creëren van een warme thuisomgeving, en een onderscheidende en inspirerende leefomgeving die past bij jouw levensstijl, wars van alle trends. Een omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en lekker voelt.