Direct contact? Bel: +31 085 023 41 423

HomeTotale kantoorinrichting

Totale kantoorinrichting, natuurlijk bij Kantin

Met al meer dan 25  jaar ervaring verzorg ik kantoorinrichtingen voor veel uiteenlopende bedrijven. Het inrichten van een kantoor is geen gemakkelijke opgave, naast dat je te maken krijgt met verschillende meningen moet je ook direct nadenken over de verlichting, vloerbedekking en kleuren. Samen met mijn interieurarchitect komen wij met een mooi advies voor de realisatie van uw kantoor.

Waarom Kantin voor uw kantoorinrichting?

U heeft één aanspreek punt voor het gehele project, wij ontzorgen en denken mee met uw wensen. Wij hebben kantoormeubelen voor elk wat wils en voor ieder budget. Vakkennis op het gebied van akoestiek, kantoorafbouw, verlichting, stoffering en kantoor interieurarchitectuur. Gemak om zowel de kantoorinrichting als de kantoorverbouwing door één bedrijf te laten uitdenken en uitvoeren.

De beste materialen, compleet gemonteerd

Kantin Blaricum werkt samen met leveranciers die gebruik maken van hoogwaardige materialen. Onze materialen en producten voldoen aan strenge milieueisen. De montage wordt door goed opgeleide en gecertificeerde monteurs uitgevoerd. We zijn van de laatste innovaties op de hoogte.

Bekijk projecten Contact opnemen