Direct contact? Bel: +31 (0)6 - 117 448 81

Home > Totale kantoorinrichting > (Led)verlichting op kantoor

(Led)verlichting op kantoor

 

Licht en Ergonomie

Licht speelt een beslissende rol bij de ergonomie op de werkplek. Goede kantoorverlichting ondersteunt bij visuele taken en draagt bij tot het welbevinden. De verlichting op de werkplek moet daarvoor een lichtsterkte van minstens 500 lux bedragen, en een goed lichtbeeld rondom is belangrijk voor het visueel comfort. 
Werkplekgebonden kantoorverlichting, zoals klassieke werkplekarmaturen (bureau armaturen), staande armaturen, plafondarmaturen, tafelopbouw- of pendelarmaturen bieden optimale mogelijkheden voor een individuele verlichtingsoplossing op de werkplek. 
Deze armaturen kunnen afhankelijk van de persoonlijke behoefte ingeschakeld of gedimd worden. De moderne kantoorverlichting met LED is bovendien nog bijzonder energie-efficiënt.

Waldmann biedt een groot assortiment moderne LED-kantoorarmaturen. 
Staande armaturen en bureauarmaturen zijn bovendien zeer flexibel inzetbare lichtelementen op kantoor. 
Bij veranderingen op de werkplek kunnen ze heel eenvoudig verplaatst worden. 
  

Installatie van uw LED verlichting? Geen probleem!

Wij ontzorgen door advies en maatwerk, werken samen met gecertificeerde installateurs en werken vanuit duidelijke business cases.

Subsidie op LED verlichting

Wilt u als bedrijf, vereniging of stichting fiscaal voordeel behalen? Dat kan als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie met de Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op. Bovendien zorgen energiezuinige investeringen voor een lagere energierekening. Voor 2019 is er een budget van € 147 miljoen.

Fiscale aftrek krijgt u voor duidelijk omschreven investeringen (specifiek) én voor maatwerkinvesteringen (generiek) die een forse energiebesparing opleveren. U kunt 45 % van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dat kan bovenop de gebruikelijke afschrijving. Deze investeringen staan omschreven als 'bedrijfsmiddelen' op de Energielijst 2019.

Contact opnemen