Direct contact? Bel: +31 085 023 41 423

HomeTotale kantoorinrichting(Led)verlichting op kantoor

(Led)verlichting op kantoor

 

Licht en Ergonomie

Licht speelt een beslissende rol bij de ergonomie op de werkplek. Goede kantoorverlichting ondersteunt bij visuele taken en draagt bij tot het welbevinden. De verlichting op de werkplek moet daarvoor een lichtsterkte van minstens 500 lux bedragen, en een goed lichtbeeld rondom is belangrijk voor het visueel comfort. 
Werkplekgebonden kantoorverlichting, zoals klassieke werkplekarmaturen (bureau armaturen), staande armaturen, plafondarmaturen, tafelopbouw- of pendelarmaturen bieden optimale mogelijkheden voor een individuele verlichtingsoplossing op de werkplek. 
Deze armaturen kunnen afhankelijk van de persoonlijke behoefte ingeschakeld of gedimd worden. De moderne kantoorverlichting met LED is bovendien nog bijzonder energie-efficiënt.

Waldmann biedt een groot assortiment moderne LED-kantoorarmaturen. 
Staande armaturen en bureauarmaturen zijn bovendien zeer flexibel inzetbare lichtelementen op kantoor. 
Bij veranderingen op de werkplek kunnen ze heel eenvoudig verplaatst worden. 

naar assortiment
  

Akoestische Verlichting boven u werkplek:


Silence. Ik wil gewoon horen wat belangrijk is Werken in een open ruimte is motiverender dan alleen werken. Maar als er zoveel lawaai is, kun je je niet concentreren. Met Hush vermindert u niet alleen het geluid, maar verlicht u het geluid. Esthetiek en functionaliteit zijn samengekomen. Omdat je alleen maar belangrijke dingen hoort

Installatie van uw LED verlichting? Geen probleem!

Wij ontzorgen door advies en maatwerk, werken samen met gecertificeerde installateurs en werken vanuit duidelijke business cases.

 

Contact opnemen