Direct contact? Bel: +31 085 023 41 423

HomeZorgmeubilairCocoon

Cocoon

Cocoon is een akoestisch meubelstuk met zachte, moderne en futuristische vormen dat omgevingsgeluiden en lawaai effectief afschermt. Een cocon wordt een 'kamer in de kamer' - een plek waar je even ongestoord kunt werken, lezen of gewoon lekker kunt ontspannen. Cocoon is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar wordt standaard geleverd met Bluetooth-audiosysteem, LED-verlichting en USB-aansluiting voor het opladen van telefoon en tablet en oplaadbare batterij, waardoor deze overal te plaatsen is, ongeacht stopcontacten.

Cocon wordt in veel contexten gebruikt, bijvoorbeeld in scholen, kantoren, hotels en ook in de psychiatrie en dementiezorg, waar het met succes wordt gebruikt om angstige patiënten te kalmeren en te beschermen, wat ook een effectieve manier is gebleken om gordels te voorkomen.

Als accessoire is er een voetenbankje, schermwand en ook een trapbeschermer.

Cocoon wordt standaard geleverd met de Lido-stof, een zeer duurzame stof van 100% polyester die verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren. Lido is aan de onderzijde bekleed met fleece, wat zorgt voor een extra zacht comfort en een duurzaamheid van 106.700 Martindale, vergeleken met normale meubelstof die doorgaans rond de 20-25.000 ligt. Cocoon kan uiteraard ook in andere stoffen of kunstleer geleverd worden.

Contact opnemen