Direct contact? Bel: +31 085 023 41 423

HomeKantoorapparatuurKopieerapparaten & Printers

Kopieerapparaten & Printers

Als merk onafhankelijke leverancier kunnen wij U een totaal concept Document Solutions aanbieden. Van eenvoudige inktjetprinter tot en met complexe kopieer/scan en printsystemen. Door complexere informatiestromen wordt documentbeheer steeds belangrijker.

Document Solutions

Organisaties staan voor de opgave om met minder mensen meer werk te verzetten. Veelal in minder tijd en met minder budget. De kunst is dan om een partner te vinden die u de middelen aanreikt om kansen te creëren.

Als onafhankelijke leverancier van print- en documentoplossingen denkt Kantin Blaricum in uitdagingen. Al meer dan 18 jaar realiseren wij hoogwaardige oplossingen en systemen om bedrijven te laten excelleren. Daardoor beschikken we over kennis op elk terrein van documentverwerking, van printers en copiers tot service, onderhoud en software. Zo kunnen we u altijd een optimaal dienstenpakket leveren.

Tegenwoordig kijken bedrijven naar het verbeteren van papierintensieve business processen, het direct scannen naar bedrijfsapplicaties, printbeheer en documentbeveiliging. Wij begrijpen deze zakelijke uitdagingen en de dagelijkse problemen waarmee organisaties te maken hebben. Wij spelen in op deze strategische behoeften en leveren oplossingen van document management tot een totale beveiligingsaanpak.

Kantin Blaricum biedt de juiste oplossingen voor de behoeften van vandaag en anticipeert op de behoeften van morgen.

contact opnemen