Direct contact? Bel: +31 (0)6 - 117 448 81

HomeKantoormeubilairBureaustoelen

Bureaustoelen Comfort

Comfort Europe is al meer dan 20 jaar een van de grootste bureaustoelfabrikanten ter wereld.

Als klantgericht bedrijf ontwikkelt Comfort Europe zelfstandig het ontwerp, onderzoek en ontwikkeling van zijn producten in het R & D Center. Met zijn eigen R&D Center en Productie-Fabricage afdelingen is er volledige controle over het gehele proces, hierdoor is er vrijheid ontstaan om ergonomische bureaustoelen te creëren voor de mens, organisatie en het milieu zonder compromis op esthetiek, menselijke factoren en kwaliteit.

Ergonomische bureaustoelen van Comfort Europe zijn standaard voorzien van het gepatenteerde TWIN-Pivot plus SINGLE-LEVER-mechaniek en hebben daardoor het meest simpele bedieningssysteem ter wereld.

Het is voor Comfort Europe dan ook van essentieel belang om de volledige autonomie over het gehele productieproces te hebben – van wielen tot neksteun.

Bureaustoelen ProjectChair

Projectchair is een jong en ambitieus bedrijf dat zitoplossingen aanbiedt van hoge kwaliteit, en tegen een scherpe prijs. Met meer dan 25 jaar ervaring in het faciliteren van ergonomische zitoplossingen, kunnen wij altijd helpen met de juiste keuze voor u en voor uw klant. Projectchair draagt met deze zitoplossingen bij aan het creëren van ergonomische en duurzame werkplekken. 

Projectchair is leverancier van gecertificeerde bureaustoelen die onder private label worden aangeboden aan een geselecteerd dealernetwerk in de Benelux. Al onze stoelen kunnen in het zwart binnen 5 tot 10 werkdagen uit voorraad worden geleverd. Wilt u de stoelen in een andere kleur, neem dan contact met ons op. Voor het leveren bieden we diverse mogelijkheden: van ongemonteerd in doos tot gemonteerd drop shipment.

contact opnemen