Direct contact? Bel: +31 (0)6 - 117 448 81

HomeKantoormeubilairBureaustoelen

Bureaustoelen Comfort

Comfort Europe is al meer dan 20 jaar een van de grootste bureaustoelfabrikanten ter wereld.

Als klantgericht bedrijf ontwikkelt Comfort Europe zelfstandig het ontwerp, onderzoek en ontwikkeling van zijn producten in het R & D Center. Met zijn eigen R&D Center en Productie-Fabricage afdelingen is er volledige controle over het gehele proces, hierdoor is er vrijheid ontstaan om ergonomische bureaustoelen te creëren voor de mens, organisatie en het milieu zonder compromis op esthetiek, menselijke factoren en kwaliteit.

Ergonomische bureaustoelen van Comfort Europe zijn standaard voorzien van het gepatenteerde TWIN-Pivot plus SINGLE-LEVER-mechaniek en hebben daardoor het meest simpele bedieningssysteem ter wereld.

Het is voor Comfort Europe dan ook van essentieel belang om de volledige autonomie over het gehele productieproces te hebben – van wielen tot neksteun.

Bureaustoelen Bejot

Geen concept van Bejot zonder ergonomie en daarom is een groot onderdeel van het Green Park Office concept biodynamisch zitten, maar wat houdt biodynamisch zitten nou precies in en wat zijn de voordelen?

Biodynamisch zitten wil eigenlijk zeggen bewegend zitten. De stoel heeft een wiegmechanisme waardoor de stoel met u meebeweegt. Wanneer u bewegend zit wordt de druk op de wervelkolom gelijkmatig verdeeld, waardoor de druk op de randen van de gewrichtsvlakken wordt verminderd en de wervelkolom van energie wordt voorzien. U voorkomt hierdoor de pijn in de wervelkolom, gewrichten, pezen en ligamenten, levert twintig keer meer zuurstof aan uw cellen, verbetert de regulatie van het metabolisme, verhoogt de immuniteit tegen infecties, stimuleert creativiteit, verhoogt de concentratie en elimineert het gevoel van vermoeidheid.

Bureaustoelen Euroseats

Euroseats is importeur van bureaustoelen, vergaderstoelen, directiestoelen en sofa's  die onder eigen label worden verkocht in Europa.

De doelstelling is om in het middensegment van de markt een complete zitoplossing aan te bieden voor een betaalbare prijs met een korte levertijd en uitstekende kwaliteit.

contact opnemen