Direct contact? Bel: 085 - 0231 423

HomeTotale kantoorinrichtingKantoorontwerp

Kantoorontwerp en interieuradvies

Kantin verzorgt de inventarisatie van uw wensen en werkt dit samen met een professionele interieurarchitect uit tot een prachtig kantoorontwerp in 3D.

Als professionele kantoorinrichter maken wij allereerst een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. We bespreken de gewenste werkwijze voor uw organisatie en nemen uw bedrijfscultuur door. Nadat alle benodigde informatie is ontvangen, gaan wij aan de slag met uw plannen. Onze eigen interieurarchitect vertaalt de uitkomst uiteindelijk in een spraakmakend interieurontwerp. Dit interieurontwerp presenteren wij u en na akkoord zorgen wij voor een perfecte levering en implementatie. Als Kantin ontzorgen wij u gedurende het volledige project.

Wanneer gaan wij aan de slag met het kantoorontwerp?

Na een grondige inventatisatie en de besproken wensen gaan we over tot  het maken van het 3D ontwerp.We houden rekening met u uitstraling en de gewenste kleuren. Natuurlijk kan er nog iets veranderen bij het doornemen van uw ontwerp, maar dat is geen probleem. Na het  3D ontwerp te hebben besproken gaan wij voor uw een passende offerte maken en zullen deze met u bespreken. En als u dan akkoord bent met de offerte gaan we over tot de realistie en planning  van uw nieuwe inrichting.

Bekijk projecten Contact opnemen