Direct contact? Bel: 085 - 0231 423

HomeZorgmeubilair

Zorgmeubilair:

Zorgmeubilair moet o.a. bijdragen aan de huiselijke sfeer, waarin de bewoners, bezoekers én de medewerkers van de zorginstelling zich prettig en thuis voelen. Naast het comfort voor de gebruikers, is onze collectie zorgmeubilair van Care altijd ergonomisch verantwoord en duurzaam.

    naar assortiment

In organisaties waar meubilair intensief wordt gebruikt, duurzaamheid en hygiëne zeer belangrijk is heeft Kantin Blaricum daar de passende producten voor van CARE of het nu gaat om zitmeubilair of ander zorgmeubilair.

Naast het fysieke zorgmeubilair beschikken wij ook over een zeer ruime collectie zoals antibacteriële gordijnen, rubber-, vinyl- en pvc-vloeren. Is het nu voor een ziekenhuis, ouderenzorg, zorginstelling, of revalidatiecentra, voor iedere ruimte biedt Kantin Blaricum een passende oplossing voor u aan.

Aan meubilair dat gebruikt wordt in de (ouderen)zorg worden specifieke eisen gesteld. Het meubilair moet degelijk, comfortabel zijn en tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het vanuit praktisch oogpunt vaak gewenst dat er voor de zitting en rug een uitgebreide keuze in bekleding met de gewenste hygiënische gebruik is gemaakt van stoffen die eenvoudig te reinigen zijn zoals: Stamksin, Verotex en Panaz bekledingen.

Daarnaast bestaat ons Care aanbod uit rolstoel vriendelijke toegankelijke tafels, banken en fauteuils en een uitgebreide keuze in bekleding en uitvoeringen.