Direct contact? Bel: 085 - 0231 423

HomeTotale kantoorinrichtingProjectvloerbedekking

Projectvloerbedekking

Kantin Blaricum werkt samen met een ervaren partner voor al uw projectstoffering in uw kantoor, school en openbare ruimte. Wij verzorgen uw totale stofferingspakket. Vloerbekleding, zoals tapijt, linoleum, vinyl, karpet, pvc vloeren, marmoleum en nog meer.

RAAMBEKLEDING,BINNEN- EN BUITENZONWERING

Raambekleding,zoals jaloezieën, gordijnen etc. en Binnen- en buitenzonwering,zoals lamellen, plissés, zonwerende folies en screens bepaalt de mate van lichtinval in de ruimte, de mate van inkijk van buitenaf en de algehele sfeer van uw inrichting. Daarnaast is raambekleding van invloed op uw binnenklimaat en akoestiek. Het is dus van groot belang dat u de juiste keuze maakt en dat het product past bij wat u voor ogen heeft met de ruimte.

 

Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van bedrijfspanden, scholen en zorginstellingen . Kleuren, vormen en materialen zijn van grote invloed op de leefomgeving. Met de juiste inrichting creëert u een aangenaam verblijf voor uw werknemers, cliënten of patiënten die ook voldoet aan alle eisen met betrekking tot hygiëne, onderhoud, klimaatbeheersing en veiligheid.

Advies

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over projectstoffering, zodat u altijd het juiste product kiest voor uw interieur, aangepast aan uw specifieke wensen en omstandigheden. Onze vakkundige stoffeerders voeren het werk uit volgens de afspraken en de planning die u maakt met de projectleider. 

contact opnemen