Direct contact? Bel: +31 (0)6 - 117 448 81

Home > Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen Kantin

8 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10

Zeer goede service en mooie producten. Grote professionele verlichting gekocht en tijdens de levertijd heeft Pieter ervoor gezorgd dat we demo modellen konden gebruiken. Verder stond Pieter altijd klaar voor ondersteuning of vragen.

9/10
Casper

Wij hebben al diverse malen met Pieter samengewerkt bij de inrichting van ons kantoor. Toen wij toe waren aan een nieuwe en grotere kantine inrichting hebben wij ook weer de hulp ingeroepen van Pieter. We hebben een prima advies gekregen en e.e.a. is professioneel in elkaar gezet. We konden zo aan tafel. Bedankt Pieter, ik kan je zeker aanbevelen.

9/10
Roy Jongerden - Websteen

Regelt alles direct en goed!
Enthousiaste man die altijd voor je klaarstaat en Pieter is altijd vrolijk.

10/10
Roel van Kuik - Lockwell Security Systems B.V.

Wat we ook nodig hebben op het gebied van kantoorinrichting, Pieter denkt altijd mee in oplossingen, denkt mee binnen ons budget, zoekt naar mogelijkheden en begeleidt altijd fantastisch bij levering of installaties. Wij zijn er ongelofelijk mee geholpen en ontzorgt dankzij zijn geweldige service!

10/10
Stella Jansen - Progress Communications

Pieter, eerlijk, enthousiast en iemand waarop je op kan bouwen. Hij komt zijn afspraken na en voert alles super strak uit en levert bovenal een perfecte naservice. Onze ervaring is zeer positief en Ik kan iedereen Kantin van harte aanbevelen.

10/10
Han Siem - Huizer apotheek

Ik kan een heel lang epistel schrijven over Kantin, Dhr. Saarberg en de levering van ons nieuwe kantoormeubilair, maar ik kan het ook samenvatten in 2 worden: Kantin....Super!

9/10
Ron Manten - Aannemersbedrijf Manten

Klantvriendelijk, nakomen, afspraken, duidelijke communicatie, tijdigheid, service en algemene waardering. Wij zijn erg enthousiast over Kantin en de dienstverlening van Pieter Saarberg!

9/10
Sander Vlaar - Bergnet

Klantvriendelijk, Nakomen afspraken, Duidelijke communicatie, Tijdigheid, Service, Algemene waardering.
Top geregeld en persoonlijke touch.

10/10
Arje Pappie - De Hypotheekshop