Direct contact? Bel: 085 - 0231 423

HomeNieuwsBureaustoel Mera Klima

Bureaustoel Mera Klima

Bureaustoel Mera Klima

Mera Klima – individueel instellen, energie besparen en je gewoon prettig voelen 

Simpele handeling, maximaal effect: met één druk op de knop zorgt de bureaustoel Mera Klima van Klöber voor een ideaal bedrijfsklimaat. Door de uitgekiende verwarmingsfunctie kunnen gebruikers heel eenvoudig hun persoonlijke behaaglijkheidstemperatuur instellen via een 2-traps schakelaar. ‘Te heet’ of ‘te koud’ is voortaan verleden tijd. Vanaf nu geldt: energie besparen en je prettig voelen. 
De intelligente technologie werkt op een accu die automatisch reageert op de gebruiker en wordt uitgeschakeld zodra hij of zij de werkplek verlaat. De accu’s hebben voldoende vermogen voor een werkdag en kunnen probleemloos ’s nachts weer worden opgeladen. Zodra de accu volledig is opgeladen, stopt het laadproces onmiddellijk. Dat bespaart extra energie en heeft een positief effect op de klimaatbalans. 
Een bureaustoel die een aantoonbaar positieve uitwerking heeft op de energiekosten en tegelijkertijd zorgt voor individueel zitcomfort op de werkplek, biedt een echte meerwaarde voor elk bedrijf. Juist nu, want elke graad telt.