Direct contact? Bel: 085 - 0231 423

HomeNieuwsKlober Boxspring

Klober Boxspring

Klober Boxspring

De boxspring-zitting – een nieuwe dimensie van zitten

Wie zijn rug op kantoor of op de thuiswerkplek wil ontzien, heeft een bureaustoel nodig die ondersteunt. Maar om ervoor te zorgen dat je trouwe metgezel je elke dag weer een steuntje in de rug geeft, moet de zitdynamiek tussen mens en stoel kloppen – want zonder individuele aanpassingsmogelijkheden schiet helaas niet alleen het zitcomfort erbij in. Voor de boxspring-zitting, een nieuwe ontwikkeling voor Connex2 van Klöber, is dit nu precies waar het om draait: de pocketverenkern ondersteunt de beweging van de gebruiker optimaal, ontlast de gehele rug en bevordert een gezonde houding op de werkplek. Onderuit zakken is verleden tijd – zelfs in de meest stressvolle situaties is dankzij de boxspring-zitting ontspannen werken gegarandeerd.

Maximaal comfort – ook tijdens lange werkdagen

De boxspring-zitting is de kleine broer van het boxspring-bed – en wel letterlijk. Terwijl het boxspring-bed het ligcomfort verhoogt, ondersteunt de boxspring-zitting de alledaagse werksituatie van de werkende mens. Gewoon gaan zitten, rug ontlasten, dynamisch zitten en ontspannen werken.

De speciale constructie van de zitting biedt een ongeëvenaard comfort en vermindert nek-, schouder- en rugklachten. De basis van de zitting wordt gevormd door pocketverenkernen: de veren, ingepakt in een laag schuim, bevinden zich elk in een eigen stoffen ‘kamer’ – zo wordt elke veer bij het zitten afzonderlijk belast en beweegt mee met de gebruiker. Dit levert harmonieus vloeiende arbeidsprocessen op en een ontspannen, uitgeruste zithouding. 

Optimaal zitresultaat

De basis van de boxspring-zitting wordt gevormd door pocketverenkernen. De afzonderlijk belastbare stalen veren zijn de kern voor maximale stabiliteit en optimale ondersteunende kracht voor elke gebruiker. De veren bevinden zich elk in een eigen stoffen ‘kamer’ – hierdoor reageert de zitting puntelastisch en geeft mee op plekken waar tijdens het zitten druk wordt uitgeoefend. Om de veren ideaal te beschermen, zijn ze ingepakt in een laag schuim en ten slotte bekleed met een schuimrubberplaat. De bekleding die de boxspring-zitting zijn uiteindelijke optische charme geeft, is ademend en kan vrij worden gekozen uit de stoffencollectie van Klöber.